NOTICE


Монтаж және идея авторы Дуйсенбиева Кулсин АсиловнаНазарларыңызға рақм…

페이지 정보

profile_image
작성자 Karl
댓글 0건 조회 10회 작성일 24-03-07 01:06

본문

Это каротиноид, который содержится во многих красных и розовых продуктах. Сондықтан диета ұстайтын және дұрыс тамақтану режимін сақтап жүрген жандар үшін ең пайдалы. Қарбыздың пайдасы Қарбыз – калориясы аз жеміс. Калориясыз, тәтті қарбыздың ағзаға тигізер пайдасы көп.

Бастапқыда құрамында ликопин, яғни, қарбыздың мәйегін бояп тұратын пигменттің аз мөлшеріне байланысты, жабайы жемістер алқызыл түсті болған. Диетологтар қарбызды құнды диеталық тағам ретінде ұсынады. Қарбыз адам денсаулығына өте пайдалы. Қарбыздың пайдасы.

Итак, прежде всего разберемся, что такое ликопин. Ликопин — это противораковый фитонутриент, антиоксидант, обладающий множеством свойств. Қарбыз (Citrullus lanatus) – Оңтүстік Африкадан шыққан үлкен, тәтті жеміс. Қарбыздың 92 пайызы судан тұрады. Ликопин дегеніміз – ағзадан қауіпті заттарды сыртқа шығаратын күшті антиоксидант.

Қарбыздың калориясы төмен және керемет сергітеді. Құрамында А, В6, С дәрумендері және. Қарбыз туралы не білесіз?Жаз мезгілі шуақты күнімен, жайқалып өскен гүлімен, асыр салып ойнаған балаларымен есте қалад? Ликопен антиоксидант касиетке ээ фитонутриент.Помидор, дарбыз, кызгылт грейпфрут сыяктуу кызыл жана кызгылт жемиштерге түс берген пигмент.

Адам ағзасын тазалайды. Сондықтан қызанаққа қарағанда, қарбызды тұтыну 1,5 есе пайдалы болмақ. Құрамында цитрулин мен ликопен бар. Ликопин антиоксидант ретінде маңызды: ол рак және жүрек-тамыр ауруларының алды? Қарбыздың құрамында жаңа піскен қызанаққа қарағанда ликопин көп.

.
==============================================================

~~~~~ Будь счастливчиком! Заходи и участвуй в розыгрыше - просто жми здесь! ~~~~~

==============================================================
. Жемісі — сары, жасыл не қызғылт түсті сопақша келеді. Қарбыз бен асқабақтан дайындалған езбе Қызанақ сығындыларынан құрамында ликопин бар құрғақ ұнтақты алу технологиясын әзірле? Алмұрттың құрамындағы арбутин деген антибиотик микробтарды жояды.

Еңбек ету санитариясы мен гигиенасы туралы негізгі мәліметтер.191 көмектеседі, ішектегі пайдалы бактериялардың көбеюіне әсер етеді. Тиімді тамақтану туралы айтар болсақ, онда мұндай тағам сіңірімділігі мен дәмі бойынша брокколи өте пайдалы тағамдар санатында.

Қopытa кeлгeндe, топыpақтың адам өміpі үшін пайдасы өтe epeкшe, тaбиғaттa aлaтын тигізетіндігі туралы мағлұматтар жеткілікті өте көп. Тұтыну құны ретінде тауарлар туралы теориялық негіздерді дамыту және Мал азықтық қарбыздың массасы 10-15 кг, ал құрамындағы қанттың мөлшері 2-3% болады.

Жасап, тік өсетін, төселіп, өрмелеп өсетін (қауын, қарбыз) сабақ түрлеріне талдау жасап тігу. Lycopene) — кейбір өсімдіктердің жемісінің түсін айқындайтын каратиноидтар тобына жататын қызыл пигмент. сы туралы заңдылықтарымен, адамның табиғи факторларды өз-. Қарбыздың құрамында A, B1, B6, C сияқты адам ағзасына аса пайдалы дәрумендер (витамин) бар.

Қарбыз (Citrullus lanatus) Оңтүстік Африкадан шыққан үлкен, тәтті жеміс. Сыни ойлау дегеніміз не? Ликопин қызанақ, қарбыз, т.б. Қарбыздың калориясы төмен және керемет сергітеді. Қарбыздың құрамындағы ликопин мөлшері қызанақпен салыстырғанда 1,5 есе көп.

Құрамында цитрулин мен ликопен бар. Сол себепті ең дәмді жеміс — қарбыздың адам денсаулығына пайдасы туралы жазуды жөн көрдік. Жемістің отаны Оңтүстік Африка болып табылады. Еуропаға қарбыздарды крест жорығына қатысушылар алып келген.

Жасыл түсті қалың қабықтың астында шырынды қызыл мәйек орналасқан.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


(주)에셈블
대전시 유성구 도안북로 62 아스키빌딩 3층(용계동 670-1번지)
1522-0379
(042) 489-6378 / (042) 489-6379